• pabrik pabrik

    pabrik

    Produsén profésional pemanasan Equipment Produk ampir 22 taun. Pabrik urang aya di WeifangCity, Shandong. Maca deui
  • Sertipikat Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu. Maca deui
  • kualitas kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés. Maca deui

Shandong Rongtai induksi Téhnologi Co., Ltd.

Pikeun leuwih 22 taun, Rongtai geus fokus dina nyadiakeun MF parabot pemanasan induksi stabil sarta efisien.
Diajar deui

Kami di sakuliah dunya

Shandong Rongtai induksi Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina 1997, mangrupakeun tinggi-tech perusahaan subordinating nasional ka-kelas dunya parabot tinggi-tungtung manufacturer- Himile Grup.
mark01 mark02 mark03 mark04
  • 22

    Years Of Experience
  • 3000+

    Installations commisioned till date
  • 11

    Countries we have exported to
  • ISO9001

Naon Urang Naha

MANUFACTURERS OF ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENTS AND MACHINERIES

Kumaha urang dianggo

  • 1

    Médan gawé

  • 2

    Pangalaman jeung kaahlian

  • 3

    Balik raket

R & D

Kusabab ngadegna anak, Rongtai geus anut ka jalan tina inovasi téhnologis bebas jeung R & D. Cai mibanda grup luhur-kiyeu bakat teknis dina industri, sarta geus ngadegkeun hiji laboratorium propinsi-tingkat, pusat téhnologi perusahaan propinsi-tingkat, hiji kota-tingkat panalungtikan rékayasa sarta puseur pangwangunan. Ngalambangkeun tingkat canggih teknologi induksi MF betah tur mancanagara, milu dina jaman harita ngeunaan éta standar nasional "Téhnologi Standardisasi Élmu sarta Equipment Industrial Electric Nasional", "Medium Frékuénsi Coreless induksi tungku" jeung "Konversi Frékuénsi tegangan Tipe langkung Frékuénsi Medium Coreless induksi tungku lengkep siapkeun "The ngadegna standar pamakéan énérgi pikeun casting electric listrik.

ngahasilkeun

Salaku cabangna konci Himile Grup, Rongtai induksi Téhnologi ibukota 10 juta RMB didaptarkeun. Dua pabrik nutupan wewengkon total 137.200 ㎡. Aya 5 bengkel modern mibanda luas total 46.000 méter pasagi, kantor lengkep jeung fasilitas nu ngarojong. produk utama parusahaan kaasup parabot induksi frékuénsi sedeng jeung ngarojong parabot automation, anu produk inti anu tinggi-tungtung lebur induksi tungku, otomatis induksi pemanasan tungku, quenching online tur tempering garis produksi, jeung sajabana, porsi loba tinggi-tungtung usaha manufaktur mesin di imah sarta luar nagari.

nganyadiakeun

Widang pangalaman gawé sarta kaahlian buka leungeun-di-leungeun

Dina 2003-04, pausahaan meunang order Ékspor penting pikeun suplai, instalasi, commissioning operasi & pangropéa of Drum Campur Aspal tutuwuhan di Dushanbe, Républik Tajikistan keur on proyék Airport.

A palaksanaan suksés tur parantosan urutan ieu dibawa dina gelombang anyar kamajuan di pausahaan.

Di parusahaan hadir ngarasakeun popularitas hébat dina Nigeria, Tajikistan, Kazakhstan, Papua Nugini, Seychelles & Malawi alatan produk efisien tinggi na sanggeus rojongan jualan.

positioning

Dedicated ka nyadiakeun kualitas pangluhurna sarta ongkos-éféktif parabot kualitas MF internasional pikeun pasar Cina, sarta ngalambangkeun parabot induksi Cina pikeun dunya, jadi hiji-kelas dunya MF produsén peralatan.

parusahaan didaptarkeun

Himile Grup didirikan dina 1995, anu lokasina di Gaomi Kota, Shandong Blue Parabot Ékonomi. Pikeun leuwih ti 20 taun, parusahaan geus dimekarkeun gancang sarta steadily dina laju pertumbuhan taunan sanyawa tina ampir 50%. Ayeuna eta boga leuwih ti 30 subsidiaries, kaasup salah sahiji A-dibagikeun parusahaan didaptarkeun (kode stock 002595), opat usaha tinggi-tech nasional jeung lima pausahaan luar negeri. Himile nyertakeun wewengkon 2.664.000 ㎡, employs leuwih ti 10.000 urang sarta boga total aset 7,6 miliar RMB. Éta aub dina manufaktur mesin, rékayasa lepas pantai, rail transit, gas, atikan jeung widang lianna.

  • R & D

  • ngahasilkeun

  • nganyadiakeun

  • positioning

  • parusahaan didaptarkeun

WhatsApp Online Chat!