Rreth nesh

Shandong Rongtai Induksioni Teknologjia Co, Ltdishte themeluar në vitin 1997, është një kombëtare të teknologjisë së lartë ndërmarrje vartëse të klasit botëror pajisje fund të lartë prodhues-Himile Group. Për më shumë se 22 vjet, Rongtai ka qenë fokusuar në sigurimin e MF pajisjeve të qëndrueshëm dhe efikas të ngrohjes me induksion.

Himile Grupi është themeluar në vitin 1995, është e vendosur në Gaomi City, Shandong Blue Zona Ekonomike. Për më shumë se 20 vite, kompania ka zhvilluar me shpejtësi dhe në mënyrë të qëndrueshme në një normë të përbërë rritjes vjetore prej gati 50%. Tani ajo ka më shumë se 30 degë, duke përfshirë një kompani A-aksioneve të listuara (stock kod 002595), katër ndërmarrjet kombëtare të teknologjisë së lartë dhe të pesë kompanive të huaja. Himile mbulon një sipërfaqe prej 2,664,000㎡, punëson më shumë se 10.000 njerëz dhe ka asete totale prej 7.6 miliardë RMB. Ajo është përfshirë në prodhimin e makinerive, inxhinieri në det të hapur, tranzit hekurudhor, gazit, arsim dhe fusha të tjera.

Si një degë kryesore e Himile Group, Rongtai Induksioni Teknologji regjistruar kapital prej 10 milion RMB. Dy fabrika mbulojnë një sipërfaqe totale prej 137,200㎡. Ka 5 punëtori moderne me një sipërfaqe totale prej 46.000 metra katror, ​​zyra plotë dhe objekteve mbështetëse. produkt kryesor i kompanisë, duke përfshirë pajisjet e mesme frekuencave induksion dhe mbështetëse pajisjeve automatizimi, produktet kryesore janë të larta-fund shkrirjes induksion furre, furre automatike ngrohje induksion, shuarje online dhe kalitje linjë prodhimi, etj, duke shërbyer shumë të lartë fund ndërmarrjet prodhuese makineri në shtëpi dhe jashtë vendit.

Që nga themelimi i saj, Rongtai ka aderuar në rrugën e inovacionit të pavarur teknologjik dhe R & D. Ajo ka një grup të talenteve teknike nivel të lartë në industrinë e, dhe ka krijuar një laborator të nivelit provincial, një nivel provincial qendër të teknologjisë ndërmarrje, një hulumtim inxhinieri të nivelit komunal dhe qendra e zhvillimit. Që përfaqëson nivelin e përparuar e teknologjisë MF induksion në shtëpi dhe jashtë vendit, duke marrë pjesë në rishikimin e standardeve kombëtare të "National Industrial Electric Heating Equipment Standardizimit Teknologjisë", "Medium Frequency Coreless Induksioni furre" dhe "Tensioni Lloji Frekuenca Konvertimi Multiple Medium Frequency Coreless Induksioni furre komplet ". Vendosja e standardeve të konsumit të energjisë për të hedh furrat elektrike.

Positioning: Përkushtuar për të siguruar cilësinë më të lartë dhe me kosto efektive ndërkombëtare të pajisjeve të cilësisë MF për tregun kinez, dhe përfaqëson pajisjet e Kinës induksion në botë, duke u bërë një klasit botëror MF prodhues i pajisjeve.


WhatsApp Online Chat!