• Produsen Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Heating Equipment Products saklawasé 22 taun. Pabrik kita dumunung ing WeifangCity, Shandong. Read More
  • certificate certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-efektif. Read More
  • Quality Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses. Read More

Shandong Rongtai Sandwich Technology Co., Ltd.

Kanggo liwat 22 taun, Rongtai wis ngarahke ing nyediakake MF peralatan pemanas stabil lan efisien.
sinau More

WE ARE BANG

Shandong Rongtai Sandwich Technology Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 1997, iku dhuwur-tech perusahaan subordinating nasional-kelas donya peralatan dhuwur-mburi manufacturer- Himile Group.
mark01 mark02 mark03 mark04
  • 22

    Years Of Experience
  • 3000+

    Installations commisioned till date
  • 11

    Countries we have exported to
  • ISO9001

Apa kita nuruti

MANUFACTURERS OF ROAD CONSTRUCTION EQUIPMENTS AND MACHINERIES

Kepriye bisa

  • 1

    FIELD KARYA

  • 2

    EXPERIENCE Lan Keahlian

  • 3

    GO Hand Ing tangan

R & D

Wiwit diadegaké, Rongtai wis nganut dalan saka teknologi inovasi bebas lan R & D. Wis klompok ndhuwur-kedudukan talents technical ing industri, lan wis ditetepake laboratorium provinsi-tingkat, pusat perusahaan teknologi provinsi-tingkat, a kotamadya-tingkat riset engineering lan tengah pembangunan. Makili tingkat lanjutan teknologi prabawa MF ing ngarep lan luar negeri, Agencies ing revisi standar nasional saka "Teknologi Standardisasi Heating Equipment Industrial Electric National", "Medium Frequency Coreless Sandwich Tungku" lan "Konversi Frequency voltase Koleksi Multiple Frequency Sedheng Coreless Sandwich Tungku Complete Set "The panyiapan saka standar konsumsi energi kanggo casting geni elektrik.

Pabrik

Minangka tambahan tombol Himile Group, Rongtai Sandwich Teknologi ibukutha 10 yuta RMB kedhaftar. Kalih perusahaan nutupi area total 137.200 ㎡. Ana 5 pelatihan modern karo area total 46,000 meter, kantor lengkap lan prasarana. produk utama perusahaan kalebu piranti prabawa frekuensi medium lan ndhukung peralatan automation, produk inti sing dhuwur-mburi leleh prabawa pawon, otomatis prabawa panas pawon, quenching online lan tempering line produksi, etc., porsi akeh dhuwur-mburi Enterprises Manufaktur machinery ing ngarep lan luar negeri.

SUPPLY

Lapangan karya pengalaman lan keahlian pindhah tangan-ing-tangan

Ing 2003-04, perusahaan ditampa supaya Ekspor penting kanggo sumber, instalasi, commissioning operasi & pangopènan Drum Mix aspal tanduran ing Dushanbe, Republik Tajikistan kanggo proyek Airport.

A Execution sukses lan completion saka urutan digawa ing gelombang anyar kamajuan perusahaan.

Ing perusahaan saiki nglaras gedhe popularitas ing Nigeria, Tajikistan, Kazakhstan, Papua New Guinea, Seychelles & Malawi amarga prodhuk efisien dhuwur lan sawise sales support.

posisi

Darmabakti kanggo nyediakake kualitas dhuwur lan biaya-efektif peralatan kualitas MF internasional kanggo pasar Cina, lan makili peralatan prabawa China kang kanggo donya, dadi kelas donya MF Produsèn peralatan.

COMPANY kadhaptar

Himile Group iki diadegaké ing taun 1995, dumunung ing Gaomi City, Shandong Blue Zone Ekonomi. Kanggo luwih saka 20 taun, perusahaan wis dikembangaké kanthi cepet lan ajeg ing tingkat taunan wutah senyawa saklawasé 50%. Saiki wis luwih saka 30 tambahan, kalebu siji A-bareng perusahaan kadhaptar (kode stock 002595), papat Enterprises dhuwur-tech nasional lan lima perusahaan jaban rangkah. Himile jembaré 2.664.000 ㎡, ngandhut luwih saka 10.000 wong lan wis total aset saka 7,6 milyar RMB. Iku melu ing Manufaktur machinery, engineering offshore, alur transit, gas, pendidikan lan kothak.

  • R & D

  • Pabrik

  • SUPPLY

  • posisi

  • perusahaan kadhaptar

Tampilan Online Chat!